L'Etivaz

Hütten

Pâquier Gétaz

Château d'Oex
Höhe : 1340 m
Baujahr : ca. 1800
Bauer : Raynaud Henri-Daniel & Aimée - HDA/5
Anzahl der Jahre als Produzent : 50
Produktion pro Saison : 12'500 Kg
Produktion pro Saison : 500 meules
Rasse (n) von Kühen : Red Holstein, BrownSwiss
Anzahl der Kühe : 50
Weitere Tiere : 50 pigs
Zugang : car, on foot
Accès pour chaise roulante : yes
Besuche möglich : yes
Es ist notwendig, die Produzenten vor einem Besuch zu kontaktieren
Langues : French, English
Autre remarques : We are glad to offer cheese for tasting, accompanied by a cup of chalet tea
Telefon : 078 744 50 34 / 079 213 58 08

Production period: from 10 May to end May & from 15 September to 10 October.

This is the 3rd generation, even the 4th that goes up to the chalet.

Our children like to come with their children to spend the holidays or the weekend.

You can be sure that if you pass by, there'll be other children and lots of fun!