L'Etivaz

Hütten

La Case

L'Etivaz
Höhe : 1917 m
Baujahr : Probably 19th century, renovation 20th century
Bauer : Mottier Claude-Alain - COM/26
Anzahl der Jahre als Produzent : 25
Produktion pro Saison : 6000 Kg
Produktion pro Saison : 300 meules
Rasse (n) von Kühen : FT
Anzahl der Kühe : 45
Weitere Tiere : dog
Zugang : on foot
Accès pour chaise roulante : no
Besuche möglich : yes
Es ist notwendig, die Produzenten vor einem Besuch zu kontaktieren
Langues : French, English, German
Autre remarques : Access step relatively difficult
Telefon : 079 623 04 63 / 079 326 87 02

Production period: from 10 July to 10 August.

The chalet is accessible on foot, the comfort is limited but it's a good place to live!

We have 1-2 employees for the season who share our daily routine,.

It's the 3rd generation to make l'Etivaz at this magnificent alpine dairy!