Home
Products
L'Etivaz AOP
L'Etivaz AOP Bio
L'Etivaz à rebibes AOP
The cheese fondue
L'Etivaz butter
To buy our products
Alpine pastures
The chalets
The producers
Immerse yourself in the heart of alpine life
All about our cheese
The ripening
The production process
The Cooperative
Company History
Structure
Visit of the cellars
Activities
Visit of the cellars
Immerse yourself in the heart of alpine life
La Désalpe de l'Etivaz (descent from the alpine pastures)
Alpes Vaudoises
To buy our products
Contact
FR
|
DE
|
EN
The Chalets
The Chalets
Folliau
Grand-Ayerne
L'Ortier
Le Gros-Pâquier
Le Plaudry
Les Coques
Les Crêtes
Les Poises
The regions
Rougemont
L'Etivaz
Rossinière
L'Hongrin
La Lécherette
Château d'Oex
Corbeyrier
Les Mosses
Villeneuve
Les Diablerets
L'Hongrin
Rougemont
L'Etivaz
Rossinière
L'Hongrin
La Lécherette
Château d'Oex
Corbeyrier
Les Mosses
Villeneuve
Les Diablerets
Chalet
Folliau
Grand-Ayerne
L'Ortier
Le Gros-Pâquier
Le Plaudry
Les Coques
Les Crêtes
Les Poises
L'Hongrin
7 chalets d'alpage servent à la fabrication du fromage L'Etivaz AOP dans la région de L'Hongrin.